Financieel adviseurs

Er komt heel wat kijken bij het vinden en kopen van een nieuw huis. Als u eenmaal in kaart heeft gebracht hoe u wilt gaan wonen, kunt u gerichter op zoek gaan naar een geschikte woning en deze gaan bezichtigen. Met onderstaande checklist bent u zeker goed voorbereid als u een huis gaat bezichtigen.

 

Informeer naar de buurt
Is er in de directe omgeving van uw mogelijke nieuwe woning voldoende ruimte om te parkeren of toegang tot openbaar vervoer? Zijn er voldoende faciliteiten in de buurt bijvoorbeeld supermarkt, apotheek, huisarts, scholen? Is de directe omgeving rustig en veilig genoeg (geen overlast van verkeer, hangjongeren).
De woning zelf
Hoe goed is de woning onderhouden? Zijn er vochtplekken te zien of scheuren in de muur? Is de woning goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas? Hoe ziet het schilderwerk eruit? Wat is de staat van de CV Ketel en elektra? Is er voldoende lichtinval en hoe is de ligging van de woning en tuin ten opzichte van de zon? Hoe is de staat van het sanitair en de keuken?

Aankoopbemiddeling
Mocht u hulp nodig hebben bij de aankoop van uw woning, wij zijn Geregistreerd Erkend Aankoopbemiddelaar. Van een eerste bezichtiging tot het doornemen van de koopovereenkomst of oplevering en transport bij de notaris. Tijdens het aankoopproces treden wij op als adviseur, onderhandelaar en controleren. Wij bewaken het gehele proces zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Laat uw hypotheek berekenen
Heeft u uw perfecte huis gevonden? Dan is het handig om te weten wat u maximaal kunt lenen in uw situatie. Laat uw hypotheek berekenen door ons. Vraag vrijblijvend een hypotheekoriëntatiegesprek aan. Dit gesprek is altijd kostenloos.